lørdag den 2. november 2013

HIMMELI KOBBER DIAMANT


Er I også helt head over hill over Kreavillas overdådige kobber diamant? Her kommer en lille DIY, der kan bruges som et lille alternativ. Den er ganske vist ikke lige så fin som Kreavillas, men nem og billig at lave. Hvis i ikke allerede kender Kreavilla, så synes jeg bestemt, at i skal kigge forbi hendes webshop, hvor hun laver de flotteste kreationer ud af diverse kobbermaterialer, deriblandt lysestager samt ophæng. I kan besøge hendes webshop her.

Det eneste du skal bruge til denne diamant er: Gavepapir eller andet papir. Sugerør (6 x 15 cm, 6 x 7,5 cm og 6 x 6,5 cm) Dem på 6,5 cm skal du bruge til pindene i midten af diamanten. En limstift og noget tråd (ikke for tykt, idet det kan være svært at få igennem sugerørerne).

Jeg har selv været en tur i Søstrene Grene, hvor de lige nu har gavepapir i flotte metalliske farver til 6 kr. stk. samt sugerør til 4 kr. så det er ikke prisen, der skal spænde ben for lidt nyt krea til hjemmet. :)

Step 1: Start med at klip sugerørerne i de 3 længder, der er nævnt ovenfor.
Step 2: Lim gavepapiret fast omkring sugerørene og klip dem til i længden.
Step 3: Følg vejledningen nedenfor.


Voilá, et styks sugerørsdiamant, der nu hænger og pynter på vores træ inde i stuen. Du kan evt. sætte en træperle i toppen, for at give den lidt ekstra kant. 

God fornøjelse :)

3 kommentarer:

 1. Tak for den fine DIY, og sikke en fin blog du har dig, glæder mig til at følge den fremover.

  Mvh Simone
  Medvingerbagud.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. kan du lave en skrevet udgave eller video? jeg har svært ved at se hvordan du fortætter mellem de forskellige rør og især dem der skal være tværgående..
  TAK : super fin

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil forsøge at arbejde på en video, hvor fremgangsmåden kommer bedre til syne ;)

   Slet