mandag den 14. oktober 2013

LAMPEFEBER1: Lampe fra Davey & Co 2: Lampe fra House Doctor 3: Lampe fra Design House Stockholm 4: Lampe fra Bolia 5: Pendel fra Frama Cph 6: Lampe fra Artilleriet

Noget af mit absolut yndlings interiør i boligindretningen er lampen. Den er yderst dekorativ og kan bringe hygge og varme ind i et hvert hjem. Jeg har fundet nogle lamper, der symboliserer nutidens tendenser meget godt, de er rå, sofistikeret og selvfølgelig metallic farvet. 

Selv er jeg ret så vild med lampen fra Davey & Co, og står dette år øverst på juleønskelisten. Navnet på denne rustikke pendel er Well Glass Pendant Light by Davey Lighting, hvor det håndlavede design er enkelt, materialerne solide, og så har den ligeledes en masse historie med i baggagen. Davey & Co specialiserede sig nemlig i skibsbelysning, hvor blandt andet RMS Titanic kan nævnes. Lampen koster omkring 2200 kroner hos Dunlin.

Hvis det er sidst på måneden, og man, som jeg, har et su-venligt budget, kan denne arbejdslampe med glaskappe og ophængskrog, være et godt alternativ til de dyre designerlamper. Lampen kan købes for blot 60 kr. hos Biltema. Ingen kommentarer:

Send en kommentar