torsdag den 12. juni 2014

BARNETS FØRSTE BOG

Lige en lille varm anbefaling herfra! 

Der findes adskillige "Barnets første bog", og det kan være en ren jungle at finde ud af, hvilken man skal investerer i. Jeg har netop været ude og undersøge markedet for alle de fine bøger der findes, og faldt pladask for denne fine "Mine første år - minder og gemmer". 

Det er en blanding af en scrapbog, hvor man selv kan være kreativ, og den oprindelige barmets bog som vi alle kender den, med konkrete informationer der skal udfyldes, plads til aftryk af barnets fødder og hænder, stamtræ og meget mere. Bogen har altså plads til alle minderne både fra under graviditeten, fødslen og barnets udvikling. Derudover er den fyldt med smukke farvestrålende og dekorerede sider, hvor der er god plads til at skrive om alle de store øjeblikke fra det første smil til de små sjove sætninger. Derudover er der store lommer, således at man kan gemme billeder og klenodier lige fra det lille hospitalsarmbånd til den første fine barnetegning. Bogen er derudover fyldt med idéer og små tips til indkøbslisten inden baby kommer, idéer til leg med barnet m.m.

Den er derudover udstyret med en ringbindsfunktion, således at man selv kan tilføje sider, og gøre den endnu mere spændende med tiden. Man kan ligeledes tilkøbe flere sider til bogen, hvor af en pakke koster omkring 50 kr. 

Bogen fåes i 3 forskellige farver, lyserød, grøn, og blå og koster ca. 350 kr. i diverse boghandlere. Men har fundet den lidt billigere til 252 kr. lige her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar